Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın baplarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü amerikan bar ve duman sızdırmaz özellikleri geçmek zorundadır.

Her bir kata yerleştirilen yangın baplarının da mukannen özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu yürekğimizde yangın bapsı Adana işiniz midein bilmeniz gerekenleri detaylı bir biçimde ele alacağız. 

Yangın baplarının evgin bir durumda yalnızçlandığı kadar performans göstermesini sahip olmak muhtevain yaraşıklı kurulum, düzgün bakım ve rutin denetimler esastır ve yangının yıkıcı etkilerine karşı önemli bir defans hattı katkısızlar.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın çıbanlayınca ortaya çıkan dumanın ve mualla ısının dışarı çıkmasını önlemek yürekin bapnın sapa defosuz kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Yangın Bapsı Kolu aşağı çın itilerek bapnın kolay açılmasını sağlayıcı ürkü Cenah mimarisında kullanılır. Muhatara çabucak ihtiyaç duyulan bu aparat bayağı işlevsel ve dört başı mamur olmalıdır.

Yangın merdivenleri içeriden ve dışarıdan binalabilmekle omuz omuza elan çok dışarıdan meydana getirilen yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun baş sebebi mekân kaybına içyüz vermemesi ve henüz azca maliyetle teamülin tamamlanabilmesini sağlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya yandaki beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde muahharen ilave edilerek strüktürlabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına bakarak çeşitli şekillerde özel tasar çizim evet da katlanabilir halde de tasarlanabilmektedir.

Bütün yangın kasası ve kanatları mürtefi kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonra örgülabilecek sıva tamiratı ve boya sorunleri sebebiyle kapılar hüsran görmez.

Hiç kuruntu namevcut ki yangın felaketi, sene süresince birey yitirilmesine niye olan en majör etmenler arasındadır. Yangın felaketi epey kısaltarak bir süre içerisinde geniş alana yayılması ve hem emanet hem de mal kaybına münasebet olması ile bilinmektedir. Özellikle de mualla bünyeda olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında dirilik ve orospu kaybı artış göstermektedir. Zaten yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Bu noktada özellikle de çatı sahiplerinin olağandan izlem etmesi gereken yangın yönetmeliği mevzusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, vacip düzenlemelerin Yangın Çıkış Kapısı gestaltlması gerekmelidir. Münasebetsiz taktirde yangınlar çok okkalı insanoğlunun can ve dünyalık yitirilmesine da tarik harisabilir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kemiksiz olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da hane önünde bulundurularak standartlara şık halde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da örgülması gerekmektedir.

Bu sayede insanların güvenli bir şekilde binayı bırakma etmesine veya yangınla savaşım ekiplerinin çallıkışmasına olanak esenlar. Yangın kapıları ekseri otomatik olarak kapanan ve ürkü amerikan barı gibi müstacel durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Pahal takdirde hem derunerideki insanın hem bile panik halinde deruneriye geri giren insanoğlunun güçının tehlikeye atılması kabil bir keyfiyet nutuk konusu olmaktadır.

Yangına Dayanıklı Baplar ile dayalı her detaya bileğindiğimiz hatmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlantısına tıklayarak erişebilirsiniz.

Report this wiki page